Stapt U in het huwelijksbootje...Bezorg uw voeten ook de dag van hun leven en ga goed verzorgd het huwelijksbootje in.

De voorbereidingen voor uw huwelijk nemen veel tijd in beslag en zorgt voor de nodige spanningen.....  U wilt immers dat het uw gasten aan niets ontbreekt en dat de dag vlekkeloos verloopt. Vergeet niet dat u zelf de hele dag druk in de weer bent.
U loopt veel en waarschijnlijk op nieuwe schoenen die niet goed ingelopen zijn omdat u er toch maar 1 dag op loopt. Uw voeten werken die dag fulltime, het is dan fijn als uw voeten zo goed mogelijk verzorgd zijn.....    "Een goed begin is het halve werk"

Laat Uzelf verwennen of geef een arrangement cadeaubon aan uw broer, zus, vriend, vriendin, dochter of zoon of.......?


Tijdens de pedicurebehandeling worden de nagels geknipt, eelt verwijdert, likdoorns en eventuele ingroeiende nagels behandelt en drukvrij gelegd.

De Voetreflexzonemassage is een ontspannende & therapeutische massage die het lichaam laat werken terwijl U rustig ligt te genieten.
Afvalstoffen worden verwijdert, spijsvertering gaat aan het werk en uw lichaam probeert zijn balans te vinden.
Door bepaalde zoneś in de voeten te masseren komen spanningen los, denk hierbij aan het verkrampen van uw houding wat bijvoorbeeld nek/hoofdpijn klachten veroorzaakt.
Na de massage voelt U zich ontspannen en uitgerust.
Plan een massage op een voor U rustige dag zodat U lekker kunt nagenieten.
Een voet is erg gevoelig en juist daarom kunt U heel diep ontspannen tijdens een voetmassage.

Een arrangement is altijd leuk om cadeau te krijgen, wilt u iemand een cadeaubon schenken neem dan contact op en ik stuur de bon naar u toe.

Waar bestaat het arrangement uit:

Voetverzorgingsbehandeling met aansluitend een Voetreflexzone massage

Thee/koffie

Verzorgingsgeschenk

Om op de dag zelf ook een hoop plezier te hebben van uw voeten en mooie (niet ingelopen) bruidsschoenen neemt u uw bruidsschoenen mee om te zien of er ergens knelpunten zijn die d.m.v. anti druk techniek verholpen kunnen worden. Dit doen we direct na de behandeling, dus vergeet uw schoenen niet mee te nemen.